Articole medicale

Adevărul despre cum se simte mămica, în timpul și imediat după naștere – perspectiva unui medic ginecolog + sfaturi utile

Poate nu ai arătat, și nu te-ai comportat ca o prințesă în timpul nașterii. Poate a durat multă vreme după, până să te simți din nou o femeie sexy. Poate încă adormi fără să dai jos machiajul, pentru că ai picat moartă de somn după o zi cu bebe, și te trezești arătând ca un urs panda. Nu uita: Pentru familia ta, ești o regină!

Apariția cariei dentare în sarcină – un motiv de îngrijorare?

De foarte mult timp circulă zvonul că fiecare sarcină vine la pachet cu pierderea unui dinte. Ei bine, acesta se dovedește a fi doar un mit – condiția fiind aceea ca viitoarea mămică să se prezinte periodic la medicul stomatolog. Vizitele la cabinetul stomatologic nu sunt nicidecum interzise în perioada sarcinii, ba din contra! În … Continuă să citești Apariția cariei dentare în sarcină – un motiv de îngrijorare?

Vizita la medicul stomatolog în sarcină

Cabinetul stomatologic nu trebuie nicidecum evitat de-a lungul celor 9 luni de sarcină, așa cum ar crede foarte multe viitoare mămici. Cu toate că unele proceduri stomatologice sunt de evitat pe parcursul sarcinii, asta nu înseamnă că vizitele pentru controale de rutină nu trebuie respectate. Așadar, viitoarea mămică ar trebui să se programeze periodic la … Continuă să citești Vizita la medicul stomatolog în sarcină

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

AUTORI

dr. Laura Stirbu (Götz)

Medic rezident Obstetrica-Ginecologie in Germania, consultant psihosomatic, autoare de fictiune si non-fictiune. De 10 ani contribuie online cu materiale medicale, primind pentru activitatea ei ca meducator (educator medical) doua premii internationale.

Veniti in grupul de Facebook de educatie medicala pentru Femei

Accesati cabinetul virtual, daca aveti intrebari medicale

Bianca dumbrovca

Studentă în anul 4 la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF „Carol Davila” din București, Bianca este pasionată de educația medicală, fiind fascinată de impactul pe care sănătatea orală îl are asupra stării de bine generale. Deține un cont Youtube în care oferă elevilor meditații gratuite cu privire la admiterea la facultățile medicale.

ABONATI-VA LA NEWSLETTER PENTRU A PRIMI NOILE ARTICOLE!