Cabinet virtual Dr. Laura Știrbu

Bun venit în cabinet, draga mea!

În urma multor cereri de a discuta problemele de sănătate în privat, am deschis acest cabinet virtual, în care poți beneficia de o consulație de telemedicină (medicina *la distanță*).

De ce pacienții accesează din ce în ce mai mult serviciile de telemedicină?

  • sunt în dubii dacă problema lor necesită un control medical
  • au probleme care pot fi rezolvate fără un control amplu medical
  • doresc o a doua/treia părere

Online, poți primi deseori răspunsul la întrebarea ta medicală, rapid și în condiții de siguranță, fără să trebuiască să părăsești domiciliul. Ca unul din medicii pionieri ai telemedicinei din România, discutând deja cu peste 15.000 paciente de pe tot globul, atât în regim cu plată cât și pro bono, pot să te ajut cu o părere competentă medical asupra cazului tău individual.

Nu facilitez internarea/ examinarea / tratamentul într-o anumită instituție medicală, dar o să îți recomand și eventual o să te îndrum spre instituția cea mai potrivită pentru tine.


Eu nu te vreau numai sănătoasă fizic, ci și psihic. În cazurile grave, când boala a afectat totuși iremediabil corpul, să fii sigură că psihicul face diferența în evoluția bolii!

Cu mine, știi că obții empatia, respectul și sinceritatea pe care o aștepți de la un medic, în special în timpul sarcinii, când miza e dublă!

Odată ce obții programarea, nu există timp de așteptare peste ora propusă, nu trebuie să te deplasezi undeva, ai nevoie doar de telefon cu internet.

Te aștept cu mare plăcere în cabinet!


Serviciile oferite:

  • discuție de 15 minute : 30 Euro
  • discuție de 30 minute: 50 Euro
  • ședință terapie holistică 100 Euro

Click aici si aplica pentru o programare

*(program Whatsapp cu securitate ridicata pentru protectia datelor tale)