Cabinet virtual

În urma multor cereri de a discuta problemele de sănătate în privat, am deschis acest cabinet virtual, în care puteți beneficia de o consulație online în schimbul unei donații pentru fondul de carte medicală.

Dacă doriți doar cărțile, puteți face direct precomandă, urmând link-ul de mai jos.

În 3 ani de activitate de blogger, în care am răspuns la circa 10.000 de întrebări, am observat că multe din ele se repetă, deci există nevoie de un ghid medical care să acopere majoritatea grijilor femeilor, indiferent de vârstă.

Pentru 2020 am planificate deja 2 titluri (anunț numele în primăvară, împreună cu coperțile), o carte pentru femei în general și una pentru gravide. Cu cât fondurile primite prin donații/pre-comandă sunt mai mari, cu atât voi prioritiza proiectele acestea.


Există câteva modalități de a intra în contact cu mine și/sau de a susține proiectele mele literare:

– poți face pre-comandă pentru una sau ambele cărți, și le vei primi imediat ce ies de la tipar, cu autograf (50 RON cartea, transportul inclus)

– programezi o discuție în privat pe baza întrebării tale medicale; ca life-coach consult femei cu probleme de anxietate sau alte tulburări psihosomatice (vezi serviciile mai jos, pe Skype sau Messenger, pentru a avea posibilitatea de transfer de rezultate, poze, etc.; toate documentele vor fi șterse după consultație);

– programezi o discuție în privat și faci pre-comandă în același timp (prețul discuțiilor și o carte la 50 RON; a doua carte + 50 RON);

Toate veniturile obținute din discuțiile noastre vor intra direct în contul editurii Noua Verență (unde vor ieși cărțile) și vor fi folosite doar pentru serviciile editoriale, de tehnoredactare și tipărire. Pentru un singur proiect, pe lângă sute de ore de scris, este necesară o investiție inițială de un minimum de 1000 de Euro. Mulțumesc de ajutor și de încredere!

Pentru a dona sau face pre-comandă completează formularul de mai jos:


Dragele mele, multe dintre voi mi-ați împărtășit că doriți să mă aveți ca medic privat. Mulțumesc din nou de încredere și de abia aștept să lucrăm împreună!

  • După o conversație cu o prietenă medic, am fixat prețurile ca să fie mai ieftine ca prezentarea într-un cabinet normal.
  • Odată ce obții programarea, nu există timp de așteptare, nu trebuie să te deplasezi undeva, ai nevoie doar de telefon.
  • Cu mine, știi că obții empatia, respectul și sinceritatea pe care o aștepți de la un medic, în special în timpul sarcinii, când miza e dublă!
  • Eu nu te vreau numai sănătoasă fizic, ci și psihic. În cazurile grave, când boala a afectat totuși iremediabil corpul, să fii sigură că psihicul face diferența în evoluția bolii!

Servicii de consultații în privat pentru pacientele care vor lămuriri rapide și competente!
Discuție de 15 min. (de ex. întrebare scurtă medicală, interpretare analize)50 RON
Discuție de 30 min. (de ex. întrebare mai complicată medicală, cu anamneză și interpretare de analize sumare, recomandări, explicații scurte despre boală)100 RON
Discuție de 60 min. (de ex. întrebare mai complicată medicală, cu anamneză extinsă și interpretare de analize complexe, recomandări, explicații complete despre boală)200 RON
Consiliere alternativă în caz de anxietate/frică/depresie ușoară (diagnostic de boală, frici în sarcină, de ex. de naștere naturală) și decesul unei persoane dragi (copii, părinți, ș.a.) – ședința inițială de 60 min., apoi eventual 30 min.200 / 100 RON
Abonament cu 5 sau 10 întrebări la care primești răspuns 100% anonim prin e-mail în maxim 24 de ore!50 / 100 RON