Cabinet virtual Dr. Laura Știrbu

Bun venit în cabinet, draga mea!

În urma multor cereri de a discuta problemele de sănătate în privat, am deschis acest cabinet virtual, în care poți beneficia de o consulație online în schimbul unei donații pentru fondul de carte medicală*.

Astfel, evaluarea prin cabinetul virtual (studiul documentelor medicale, discutia telefonica) se realizeaza contra cost*.

Nu facilitez internarea/ examinarea / tratamentul într-o anumită instituție medicală, dar o să îți recomand și eventual o să te îndrum spre instituția cea mai potrivită pentru tine.


Până acum, am ajutat mii de femei cu probleme lor de sănătate, indiferent de vârstă, boală, prezența sarcinii sau nu, locația de pe glob. Îmi doresc să te ajut cât mai bine și pe tine!

Eu nu te vreau numai sănătoasă fizic, ci și psihic. În cazurile grave, când boala a afectat totuși iremediabil corpul, să fii sigură că psihicul face diferența în evoluția bolii!

Cu mine, știi că obții empatia, respectul și sinceritatea pe care o aștepți de la un medic, în special în timpul sarcinii, când miza e dublă!

Odată ce obții programarea, nu există timp de așteptare peste ora propusă, nu trebuie să te deplasezi undeva, ai nevoie doar de telefon cu internet.

Te aștept cu mare plăcere în cabinet!


Serviciile oferite:

  • discuție de 30 minute : 100 RON
  • discuție de 60 minute: 200 RON

Programarea ta, Pasul 1Pentru orice problema aparuta in procesul programarii discutiei medicale, va rog sa trimiteti mail direct aici: programare@drlaurastirbu.com

Programare ta, Pasul 2 (doar pentru plata directa online)

Pentru a grabi procesul de aplicare, am introdus de curand aceasta varianta de plata, disponibila online numai in Euro. Dupa efectuarea cu succes a platii, va rugam sa faceti un screenshot pentru a-l folosi direct ca dovada, cand primiti de la noi e-mailul cu detalii. Astfel de programari se onoreaza de obicei in sub 24h.


*În 3 ani de activitate de blogger, în care am răspuns la circa 10.000 de întrebări, am observat că multe din ele se repetă, deci există nevoie de un ghid medical care să acopere majoritatea grijilor femeilor, indiferent de vârstă. Pentru 2021 am planificate deja 2 titluri (anunț numele în primăvară, împreună cu coperțile), o carte pentru femei în general și una pentru gravide. Cu cât fondurile primite prin donații/pre-comandă sunt mai mari, cu atât voi prioritiza proiectele acestea. Toate veniturile obținute din discuțiile noastre vor intra direct în contul editurii Noua Verență (unde vor ieși cărțile) și vor fi folosite doar pentru serviciile editoriale, de tehnoredactare și tipărire. Pentru un singur proiect, pe lângă sute de ore de scris, este necesară o investiție inițială de un minimum de 1000 de Euro. Mulțumesc de ajutor și de încredere!