Disclaimer

Salut!

Înainte să intri în contact cu mine din diferite motive te rog să citești termenii de mai jos. Postând pe site sau dorind să accesezi serviciul de CABINET VIRTUAL înseamnă automat că ai luat termenii la cunoștință. Aceste măsuri sunt pentru sănătatea TA, care este foarte importantă pentru mine!

Termeni:

  • Eu, pe acest site, o să te sfătuiesc de bine, dar nu îți pot garanta un diagnostic sau un tratament 100% corect. Contactul direct este de preferat întotdeauna, așa că gândește-te dacă nu îți faci și o programare la medicul tău între timp.
  • Problemele delicate/speciale/grave trebuiesc evaluate LIVE și rapid de către un medic în clinică/spital. Te rog nu pierde timpul pe internet, nu citi sfaturi de la persoane neavizate! (să cauți mereu sursa, să fie o platformă medicală, gen blog de medicină sau blog al clinicii)
  • Sunt medic ginecolog. Deci răspund la întrebari ce au ca temă patologia ginecologică, inclusiv patologia sânului și incontinența urinară.
  • Pe partea de obstetrică răspund cu drag în probleme de infertilitate, sarcină, perioada de lăuzie și alăptare, dar prefer să fie contactată ca a doua părere, pentru că aceste probleme sunt delicate și ar trebui prima oară investigate la cabinet. De exemplu, nu pot face ecografii online sau să palpez sânii în caz de stază de lapte sau mastită.
  • Nu sunt medic pediatru așa că nu am experiența necesară pentru a răspunde la întrebări complicate pediatrice. Am doar cunoștințele de bază din studiu + cunoștințe de îngrijire a nou-născutului și sugarului. Ca mamă, apelez la rândul meu la un specialist pediatru.
  • Nu explic/descifrez rezultatele histologice/anatomo-patologice/altor teste de laborator din postura de ”primul medic”. Responsabilitatea aceasta este a doctorului care a indicat aceste investigații. Pot fi consultată doar ca a doua părere în serviciul de CABINET VIRTUAL, unde am timp să îmi fac o idee clară despre situație.

Ai nevoie de răspuns la o problemă medicală?

  • răspund personal la întrebările voastre în serviciul de CABINET VIRTUAL
  • SAU puteți cauta mai multe informații în articolele de pe site sau accesând materialele din grupul de FACEBOOK


Sănătate!