Contact

Salut!

Înainte să postezi o întrebare (sau să intri în contact din diferite motive) te rog să citești termenii de mai jos. Postând întrebarea înseamnă automat că ai luat termenii la cunoștință. Aceste măsuri sunt pentru sănătatea ta!

Atenție:

 • Eu, pe acest site, o să te sfătuiesc de bine, dar nu îți pot garanta un diagnostic sau un tratament 100% corect. Contactul direct este de preferat întotdeauna, așa că gândește-te dacă nu îți faci și o programare la medicul tău între timp.
 • Problemele delicate/speciale/grave trebuiesc evaluate LIVE și rapid de către un medic în clinică/spital. Te rog nu pierde timpul pe internet, nu citi sfaturi de la persoane neavizate! (să cauți mereu sursa, să fie o platformă medicală, gen blog de medicină sau blog al clinicii)
 • Sunt medic rezident ginecolog. Deci răspund la întrebari ce au ca temă patologia ginecologică, inclusiv patologia sânului și incontinența urinară.
 • Pe partea de obstetrică răspund cu drag în probleme de infertilitate, sarcină, perioada de lăuzie și alăptare, dar prefer să fie contactată ca a doua părere, pentru că aceste probleme sunt delicate și ar trebui prima oară investigate la cabinet. De exemplu, nu pot face ecografii online sau să palpez sânii în caz de stază sau mastită.
 • Nu sunt medic pediatru așa că nu am experiența necesară pentru a răspunde la întrebări complicate pediatrice. Am doar cunoștințele de bază din studiu + cunoștințe de îngrijire a nou-născutului.
 • Nu explic/descifrez rezultatele histologice/anatomo-patologice/altor teste de laborator. Responsabilitatea aceasta este a medicului care a indicat aceste investigații. Pot fi consultată doar ca a doua părere.

Când răspund?

 • răspund la întrebările online o dată la săptămână (7/10 zile) – varianta 100% anonimă
 • săptămânal fac un LIVE pe grupul de Facebook unde răspund la întrebări în timp real – persoanele de pe grup pot vedea ce postezi, dar poți după aceea să îți ștergi comentariul

Cum postezi întrebarea?

 1. Abonează-te la NEWSLETTER pe site ca să primești notificare când postez noile răspunsuri, articole și video-uri (doar adaugă adresa de mail). *citește înainte și ultimele articole, poate afli direct răspunsul; multe femei au fix aceleași probleme;
 2. Pentru Întrebări: accesează formularul Google online (aici) O să răspund la întrebarea ta atât pe site la secțiunea ”Ultimele răspunsuri” cât și pe Facebook pe grupul Femei de la A la Z (excepție: gărzi, concediu) iar răspunsul meu nu înlocuiește o vizită la medicul specialist. Dacă e urgență, mai degrabă mergeți direct la medic.
 3. Pentru Colaborare: întrebare/cerere + sursă credibilă de identificare.
 4. Pentru Alte: vei primi răspuns dacă cererea este rezonabilă.


Relația noastră se bazează pe RESPECT. Pentru comentarii ce nu își au locul, o să postez Lista Rușinii atât pe Blog cât și pe Facebook.

Sănătate!