Îngrijire online GRAVIDE prin cabinetul virtual

În situația COVID19, un nr. de cabinete și clinici românești și-au redus nr. de consultații sau chiar au închis ușile pentru gravide.

Eu consider măsurile inadecvate, pentru că îngrijirea adecvată a gravidelor ar trebui să primeze, fiind vorba de o populație vulnerabilă. De asemenea, fătul nenăscut are dreptul la monitorizare ce îi poate fi vitală (de ex. diagnostic de insuficiență placentară).

Online se pot face multe, înafară de examenul cu valve și ecografie, însă personalizat, în convorbire 1 la 1, pentru recomandări cât mai exacte pentru persoana în cauză.

Pentru că lucrez din Germania, nu pot să vă ofer rețete sau trimiteri. Multe medicamente nu au nevoie de rețetă. Eventual puteți să faceți analizele în regim privat la laborator.

Lansez acest serviciu la cererea multor paciente gravide. Programările se fac în funcție de gărzile mele la spital.

Servicii oferite:

-1 ședință ca anamneza completă a pacientei și recomandările de analize;

-1 ședință ca interpretarea analizelor și recomandări de tratament;

-Eventual scrisoare medicală tip e-mail dacă eu consider că aveți o problemă ce necesită examinare la cabinet (prezentarea în Urgențe)

Valoarea unei ședințe este de 100 RON și intră ca donație în fondul de carte medicală.

Pentru femeile ce doresc mai mult, vă ofer pachetul pacientelor private de până acum, compus din pachetul de sus plus sesiune 1 la 1 de terapie reducere anxietate în sarcină / naștere și 10 mesaje prin Whatsapp la 500 RON.

*Reamintesc femeilor ce accesează orice fel de serviciu medical online: nimic nu înlocuiește o examinare la cabinet/spital în caz de urgență. Așa că nu așteptați programările online dacă aveți simptome acute (dureri mari, febră, ruperea de membrane la gravide).